Монтират 2000 седалки на стадион "Шипка" в Асеновград, закупени са от Община Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:28 / 21.08.2024
2261
Oбщина Асеновград ще монтира 2000 неупотребявани седалки на стадион "Шипка“ в града. Монтажът им ще започне в следващите дни. Седалките са закупени от община Пловдив и са нови.

Планирано е обновлението на трибуните да се реализира до края на този месец, когато на стадиона предстои провеждането на традиционния 3-дневен детски турнир по футбол за Купа "Краси Костов“. Вече няколко поредни години състезанието събира в Асеновград стотици млади футболни надежди и фенове от цялата страна.

Междувременно беше сключен договор с фирма изпълнител за извършване ремонтни дейности на централния вход на стадион "Шипка“. Ще бъдат ремонтирани входните врати и цялата фасадна стена. Планирана напред във времето е и подмяна на плочките пред входа.

Припомняме, че от 2020 година насам вече няколко пъти община Асеновград извършва обновяване на стадиона – изградиха се цялостно част от трибуните, беше възобновена и т. нар. "Трите пейки“, като зад нея се разчисти и растителността. Ремонтирана беше съблекалнята за футболните отбори, а малкото тренировъчно игрище остана в границите на спортното съоръжение, след дълги преговори между кмета на Асеновград д-р Христо Грудев и частните собственици, на които съдебно решение бе върнало правото на собственост върху терена.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).