ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (25)
Ексцентриците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:02 / 02.01.2007Коментари (88)3062
©
Топспорт направи класация на ексцентриците в спортните ни среди. В нея попадат и трима "пловдивчани" затова ви е представяме.

№10
САША АНТУНОВИЧ (Локо СФ). Веднъж сърбинът заяви: "Бил съм дебел? Вижте Джон Хартсън от Селтик на какво прилича. В сравнение с него аз съм манекен. Футболът е мъжка игра. Ако някой иска да гледа манекени, има специален канал." Саша непрекъснато повтаря, че не е дебел, а доста секси. Винаги намира оригинални отговори на въпросите на репортерите, затова е предпочитан събеседник сред футболистите. "Железните бригади" направо го боготворят. Пълничкият нападател не спира да бележи и мечтае да има свой ресторант.

№9
ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ (собственик на Ботев Пд). Най-пресният факт от управленските му способности е наказанието, което наложи на Домакинов. Бившият проектонационал бе принуден да работи в канцелариите на стадион "Христо Ботев", поради отказа си да подпише нов договор. Друг скандален инцидент бе когато босът наби звездата Какалов преди година. Говори се, че тогава Христолов е посегнал и на наставника Ясен Петров. Преди известно време босът нокаутира запалянко, който се опитваше да го снима по време на контрола. Скандалите с футболисти са част от ежедневието на шефа, гоненето на треньори - също.

№8
ЕМИЛ НАКОВ (шеф в Локо (Пд). Предишният в подреждането е един от най-върлите му врагове. Кюстендилецът бе нападнат от Христолов, който обяви, че Наков е брал череши, когато Ботев е играл големи мачове в Европа. "Не очаквайте да влизам в полемики с моя добър приятел Митко. Откакто съм в Пловдив, той ми е носил само радости и премии, защото така мъдро ръководи Ботев, че два пъти изпадат и нямат победа над нас. Като добър приятел го каня на следващия черешобер в кюстендилския край, за да може най-после да изкара пари и да си плати сватбата", заяви Наков. За него се знае още, че непрекъснато беснее, крещи, сипе обиди наляво и надясно, спори със съдии и обвинява всичко живо за провалите на Локомотив. Но притежава дар слово, добра обща култура и е отличен шахматист.

№7
Георги КАКАЛОВ (Ботев). Харесван и недолюбван, обичан и мразен, той винаги се опитва да е различен от останалите. Какалов може да е героят на мача, да блести и бележи, а в следващите минути да си изкара глупав червен картон. Скандален, но и оригинален, особено, когато вади от гащетата си биберон, за да отпразнува раждането на своето дете. Няма как русокосият талантлив нападател да не е сред най-големите ексцентрици в нашия футбол.

№6
В подстъпите на челната петица остана една личност, обвинила в расизъм бившия играч на ЦСКА Макдоналд Мукаси. Човек, задържан на границата на Люксембург заради съмнение в нередовност, дисциплинарно уволняван от поста треньор на Нафтекс, съдил бившия си клуб. Всичко това е ДИМИТЪР ДИМИТРОВ - ХЕРО. Бургазлията направи значима кариера, като ръководи дори националния отбор, на който в момента е мениджър. Херо е известен с буйния си нрав и изпълненията край тъчлинията. Нервността и стремежът към успеха винаги са били част от неговия характер.

№5
Иво ДИМОВ (Спартак Вн). Може би най-интелигентният роден футболист. Култова фигура не само във Варна, но и навсякъде, където се е подвизавал (даже и в Китай). Винаги елегантен и изтупан, с ексцентрично поведение и бохемски начин на живот. И в същото време един от романтиците-импровозатори във футбола, готови да накарат и най-сериозните хора да аплодират изпълненията му. Макар че посвещава живота си на футбола, голямата му страст са древните цивилизации и големите философи, които обича да цитира. Прякорите му са Императора, Цезар, Тиберий. Пословично е едно обръщение на Димитър Пенев към него: "Какво ми се пръскаш със скъпи парфюми? Това да не ти е модна къща. И стига си ги баламосвал другите с истории за света и за райската (!) империя. Мен не ме интересува дали знаеш кой е Цезар или Пезар. Аз искам да играеш футбол, ако не - ще те пратя да учиш в БАН."

№4
Тази позиция е за боса на Рилски спортист ЮРИ ГАЛЕВ. Той е познат като Голямата уста още при първия престой на "скиорите" в "А" група. Няма друг такъв футболен шеф. За някои Юри Галев живее с футбола и това го кара да е толкова първичен на стадиона. Други пък с намигване подхвърлят, че е "пациент". Играчите го наричат Байко, но треперят от страх пред него. За гостите, които имат нещастието да играят срещу Рилецо в Самоков, Галев е като куче, което ги захапва още от пътната табела. Зъбите му наскоро усети и изпълнителният директор на Вихрен Валери Стойчев. Галев се закани да го направи гей. Коронният си номер Галев изигра в мача с Литекс, когато бос, покатерен върху тунела, заплаши да извади отбора си от терена. Треньорите ги сменя като носни кърпички, а съдиите "трябва публично да бъдат изнасилвани".

№3

В челната тройка попада СТОЙКО САКАЛИЕВ. Любимецът на сектор "Г" почти цяла година лекува мистериозна контузия, следствие от грешни лекарски диагнози. Той преживя скандално-мъчителен трансфер от Нафтекс в ЦСКА. Пословична е любовта му с "червената" агитка, дори гледа мач сред феновете в сектор "Г". Извън футбола Сакалиев е доста интересна личност. Известен с музикалните си наклонности, братовчед на поп-фолк певицата Гергана, пее по сватби и барове. Неотдавна се снима в клипа на Ваня Щерева "Червено". На дясната си ръка има татуирана шевица, което е най-малкото, на което е способен. Обожава красивите жени и хубавите коли.
Докато в Нафтекс скрояваше какви ли не номера да съотборниците си. А с екипа на ЦСКА изпълни фаул, след като подаде с глава топката на Велизар Димитров.

№2
Със среброто в класацията се окичи най-темпераментният роден треньор. Закърмен с футбола от своя баща Иван, той е Велислав или просто ВИЛИ ВУЦОВ. Отличава се от другите си колеги с бисери, на които дори Пената може да му завиди. Словоизлиянията му са класически, той сипе "суперлативи" от типа на плъхове, мишки, малоумници, алкохолици, нещастници, смешници. А темпераментът му е пословичен. Буйстването му край страничната линия не учудва никого. Едва ли има запалянко, който да не си спомня как Вили се бе покатерил върху оградата на феновете на мач с Локо (Пд). Ситуацията накара треньора на "смърфовете" Ераносян да го нарече "Кинг Конг". Вуцов-младши обаче, където и да отиде, се превръща в любимец на феновете.

№1

Лидерската позиция е отредена за един човек, който е свикнал с първото място, само че в обратен ред. ИВАЙЛО ДРАЖЕВ - собственикът на ПФСК Черноморец Бс-СФ АД. След двугодишно отсъствие скандалният бос се завърна с гръм и трясък сред прожекторите на родната "А" група. Неочаквано закупи правата на Конелиано и циркът започна. Първо смени името на Черноморец, после заяви стадион "Васил Левски" за домакинските си мачове. След това се започнаха обвинения срещу Митко Събев и оста Черноморец-Нафтекс. След като не успя да докаже тезата си, обвини в тесни връзки Левски и Беласица и по-точно Сираков и Хаджииванов. После каза, че Стоичков е "глупав", а Арбитражната комисия я сравни с порнография. Закани се да смени властта в БФС.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
LOKO_HOOL
на 07.01.2007 г.
0
 
 
боса на Рилски спортист ЮРИ ГАЛЕВ. Той е познат като Голямата уста aaa пардон: босия в Горилски спортист ЮРИ ХАМАЛЕВ. Той е познат като Голямата халка
LOKO_HOOL
на 07.01.2007 г.
0
 
 
боса на Рилски спортист ЮРИ ГАЛЕВ. Той е познат като Голямата уста aaa пардон: босия в Горилски спортист ЮРИ ХАМАЛЕВ. Той е познат като Голямата халка
LOKO_HOOL
на 07.01.2007 г.
0
 
 
боса на Рилски спортист ЮРИ ГАЛЕВ. Той е познат като Голямата уста aaa пардон: босия в Горилски спортист ЮРИ ХАМАЛЕВ. Той е познат като Голямата халка
LOKO_HOOL
на 07.01.2007 г.
0
 
 
боса на Рилски спортист ЮРИ ГАЛЕВ. Той е познат като Голямата уста aaa пардон: босия в Горилски спортист ЮРИ ХАМАЛЕВ. Той е познат като Голямата халка
LOKO_HOOL
на 07.01.2007 г.
0
 
 
боса на Рилски спортист ЮРИ ГАЛЕВ. Той е познат като Голямата уста aaa пардон: босия в Горилски спортист ЮРИ ХАМАЛЕВ. Той е познат като Голямата халка
LPFC
на 07.01.2007 г.
trakia lizhe kura na
на 04.01.2007 г.
trakia lizhe kura na
на 04.01.2007 г.
trakia lizhe kura na
на 04.01.2007 г.
trakia lizhe kura na
на 04.01.2007 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Извънредно! Шефът на Спартак: Спирам финансирането, няма да продължим в елита
Футболисти, треньори и фенове на Локомотив почетоха великия Аян Садъков
Ескалация! Набиха и съблякоха треньора на Спартак
Керкез избира между двама родни национали за отбраната
Изненада от Разград! Лудогорец има нов треньор, не е българин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: