Ботев се завръща в "Коматево", Томаш ще опита да спре "канарчетата" към върха

Автор: Тодор Благов
Коментари (3)
07:15 / 24.08.2024
3767
Ботев (Пловдив) приема Спартак (Варна) в среща от 6-ия кръг на Първа лига. Двубоят е тази вечер от 21:15 часа на Футболен комплекс "Никола Щерев - Старика".

След над 17 месеца "канарчетата" се завръщат на базата в "Коматево". Причината е ясна - лошото състояние на тревната настилка на стадион "Христо Ботев" и спешните ремонти за предстоящия мач на националния отбор.

"Жълто-черните" не успяха да победят Спартак (Варна) при последния им сблъсък на базата, който всъщност се оказа и последен за Ботев преди преместването на "Източен 10". Тогава обаче мачът не мина гладко за пловдивчани, а след двубоя феновете изразиха бурно недоволството си към треньорския щаб.

Душан Керкез ще се опита да вземе успех над Александър Томаш и да продължи доброто представяне на "канарчетата" от началото на сезона в Първа лига.

На гребена на вълната са гостите от Варна, които играят много силно и са в подножието на върха. Томаш и момчетата му имат едва една загуба от старта на шампионата, дошла при визитата на Славия в София.

Двубоят предвещава голямо зрелище, а двете публики са известни със своите приятелски отношения. Кой ще излезе големият победител от сблъсъка ще разберем малко преди полунощ.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).