Душан Керкез: Нормално е да сме изнервени, това е футболът!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
00:34 / 25.08.2024
3616
Старши треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, закономерно не бе доволен след загубата с 0:1 у дома срещу Спартак Варна, която е и първа за "канарчетата" в първенството от началото на сезона.

"Първо да честитя на моя колега Александър Томаш и Спартак за победата. Не вкарахме гол, Спартак получи един шанс, в който вкара. Това е“, започна Керкез.

"Това е футболът. Спартак е добър отбор, играе добър футбол от началото на сезона. Първото полувреме беше 50/50. Имахме шансове и това е проблем, когато не вкарваш, а получиш. Наша грешка. Трябва да анализираме какво се случи и да вдигнем глави. Това е футболът“.

"Нормално е да сме изнервени, когато не успяваме да вкараме, не сме концентрирани, но това е футболът и животът. Когато играеш такива двубои, един гол решава всичко. Днес срещнахме отбор, който е на високо ниво. Трябва да анализираме и да работим здраво за следващия двубой“.

"Антоан Конте ще остане с нас, ако дойде голяма оферта за Джеймс Етоо, тогава ще го пуснем", каза още Керкез.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).