Бивш футболист на Локо, играл и за националния ни отбор, скъса договора си с Беверен

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:44 / 26.08.2024
2871
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Петър Витанов от днес е свободен агент. 29-годишният халф се раздели с белгийския втородивизионен клуб Беверен, провери Plovdiv24.bg.

"Беверен и Петър Витанов постигнаха споразумение за незабавно разделяне по взаимно съгласие. Желаем да благодарим на Петър за усилията и професионалното отношение през последните месеци и да му пожелаем много успехи в бъдещата кариера", гласи официалното съобщение от клуба.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Витанов изигра общо 8 официални мача за жълто-сините, в които направи една асистенция. Той пристигна в клуба в началото на февруари тази година, след като преди това изкара един сезон в елитния шампионат на Китай.

Като футболист на Локомотив Пловдив Петър Витанов дебютира в националния отбор на България през 2021 година в квалификационен мач за Световното първенство срещу Италия. До момента той има 8 двубоя за държавния тим.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).