ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо успя да обърне аутсайдера и за първи път този сезон вкара 3 гола
Автор: Стойчо Генов 20:55 / 26.08.2024Коментари (8)4845
©
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) проспа едно полувреме, но в крайна сметка успя да зарадва своите привърженици. Черно-белите победиха много трудно аутсайдера в първенството Септември с 3:2 в мач от шестия кръг на Първа лига, който се игра на стадион “Локомотив" в столичния квартал “Надежда".

Виктор Очаи (32) и Кубрат Йонашчъ (76) се разписаха за домакините, а Мартин Хайдаров (67), Мартин Паскалев (71) и Димитър Илиев (82) бяха точни за пловдивчани.

Това бе втора поредна победа като гости за възпитаниците на треньора Любослав Пенев. Локомотив има вече актив от 10 точки и се изкачи на 4-то място във временното класиране.

Черно-белите тотално проспаха първото полувреме и позволиха на съперника си да контролира нещата на терена.

В 19-ата минута след грешка на Мартин Паскалев топката бе отнета от Бертран Фурие. Последва шут покрай излезлия твърде напред вратар Кристиан Томов, но в гредата.

В 32-ата минута капитанът Димитър Илиев нанесе първия удар за пловдивчани с воле от 20-ина метра, но вратарят Димитър Шейтанов с акробатичен плонж улови топката.

Така се стигна до 39-ата минута, когато отборът на Септември отбеляза първия си гол от началото на сезона. Митко Митков напредна отдясно и центрира, а Кристиан Томов изби. Топката обаче отиде право във Виктор Очаи, който с прецизен изстрел от дъгата пред наказателното поле я прати в мрежата - 1:0.

В добавеното време на първата част Локо най-после стигна до чисто положение за гол. Георги Върбанов не успя да изчисти добре топката в пеналта, а Жулиен Лами отправи ефектен удар със задна ножица, но покрай гредата в аут.

Второто полувреме започна с 3 смени за Локомотив, а няколко минути по-късно те станаха 4 заради контузията на Христо Иванов.

Това обаче раздвижи играта на "смърфовете" и те изпуснаха още едно чисто положение. Мартин Петков проби отляво и пусна успореден на голлинията пас, но Кристиян Пешов се размина с топката на празна врата.

Все пак в 67-ата минута локомотивци изравниха резултата. Мартин Петков изведе Ангел Лясков по левия фланг и бранителят центрира в наказателното поле. Там влезлият на смяна Мартин Хайдаров засече с глава за 1:1.

Само 4 минути след това пловдивчани стигнаха до пълен обрат в резултата. Мартин Петков шутира от фаул, а топката рикошира в напречната греда, след което Мартин Паскалев направи успешна добавка с глава за 1:2.

В 76-ата минута Септември отбеляза втория си гол в мача. Митко Митков центрира на далечна греда, където Кристиян Томов традиционно не посмя да излезе и да боксира топката. Тя се озова на 2 метра пред него, където Кубрат Йонашчъ с удар от воле вкара за 2:2.

Развръзката дойде в 82-ата минута, когато Локомотив Пловдив отново излезе напред в резултата. Ангел Лясков получи пас от Мартин Петков, напредна отляво и почти от аутлинията центрира в наказателното поле. Мартин Паскалев игра с глава, но се получи пас към Димитър Илиев, който изненада вратаря на домакините и отбеляза от непосредствена близост за крайното 2:3.

Локомотив игра в състав:

Кристиан Томов, Ангел Лясков, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Кристиян Пешов, Георги Каракашев (46- Оливер Камдем), Ефе Али (73- Ивайло Иванов), Христо Иванов (55- Мартин Хайдаров), Димитър Илиев, Николас Пенев (46- Мартин Петков), Жулиен Лами (46- Йоан Нзи).

Още по темата: общо новини по темата: 220
16.09.2024
16.09.2024
14.09.2024
13.09.2024
13.09.2024
13.09.2024
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
след поредната обръщалка, най-нормалното нещо е да се изхвърли тотомотив от групата, навиците от кокича не се забравят!
0
 
 
убихми ги тия убитаци .саде бат любо майстора .саде локо и бай круши мангизлията
на 26.08.2024 г.
0
 
 
Колко хубаво играем без Малката супа.Голямата супа да го пуска в игра за пет минути в продълженията, за да се обиграва.Иначе честита победа.Тази вечер ще ми по-сладка водката.Наздраве локомотивци!
-1
 
 
До сега никой не коментира играта, достатъчно мачове се изиграха и се видя че сме жив капут. Кръгла нула, отбор за Б група - това е истината. Ицовци, пашови, каракашеви в средата абсолютни дебили. Митко Илиев не е централен нападател, аз даже не знам къде трябва да играе, май никъде. До там е довтасахме играчи като Лами дето са дошли вчера да ни изкарват мачовете, с изключение на днешния щото го извадиха. Нзи - свободен агент за цяло второ направи по малко грешки в центъра от колкото всички ицовци. Трябват кардинални промени.
0
 
 
Честито, но не успях да се зарадвам. С тази игра до никъде няма да стигнем! Тези нямаха отбелязан гол до момента, а ни вкараха 2!?!Политиката на клуба е объркана, така че не съм оптимист
-3
 
 
вай вай тия буфири само бият, па на минаха кво ша прайм кънари саде ботив на него
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: 40 години от едно от най-паметните футболни събития за Пловдив и България
ПФК Локомотив поздрави учители и ученици
Подкрепата от мъжкия отбор не помогна на дубъла на Локомотив при визитата край морето
Локомотивци донесоха много настроение и усмивки на малки и големи
Любо Пенев: Доволен съм! Печелим точки - една, една, постепенно ... На победния път сме
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: