Постижение, с което на "Лаута" трябва да се гордеят

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
11:40 / 27.08.2024
4540
Измъчената победа на Локомотив Пловдив над Септември с 3:2 бързо ще се забрави, но за статистиката в историята ще останат две постижения, с които "черно-белите" трябва да се гордеят.

И тримата футболисти, които се разписаха за Локомотив, са пловдивчани и са свързани с академията на клуба. Двама от тях - Димитър Илиев и Мартин Паскалев, са израснали на "Лаута", а за третия - Мартин Хайдаров, може да се каже, че разви потенциала си във втория отбор на клуба. Неговото попадение вчера бе дебютно за родния футболен елит.

Хайдаров е роден на 22 януари 2003 г. в Пловдив и като юноша е играл за Ботев и Левски. След това има повече от 2-годишен престой в ЦСКА 1948. Когато е на 20 години, халфът се връща в родния си град и преминава в Локомотив, където играе за втория тим в Трета лига - Югоизточна група.

Именно след един сезон в дубъла на черно-белите той е "привикан" за началото на лятната подготовка на представителния тим.

Другият любопитен факт е, че за втори пореден мач Локомотив Пловдив излиза с титулярен състав, в който има само двама чужденци.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).