"Хеброс" си връща класата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:58 / 04.01.2007
828
Международното автомобилно пловдивско рали "Хеброс" най-вероятно ще вдигне своя коефициент 5 на 10. Това стана ясно от получения в щаба му официален доклад на наблюдателя и комисар на Международната федерация по автомобилизъм(ФИА) Костас Теохаридис за последното 35-то издание на издание на надпреварата. В него високопоставеният кипърски шеф е дал отлична оценка за организацията и трасето на ралито и сам е препоръчал на домакините да атакуват коефициент 10 още за състезанието през следващия сезон. Този коефициент бе отнет на "Хеброс" през 1998 година.

"Амбициите и шансовете ни са големи. Смятаме да върнем стария блясък на "Хеброс". Оценката на г-н Теохаридис много ме радва и задължава. Щастлив съм, че оценяват това, което направихме, след като през 2005 година поехме организацията на това рали, обясни настоящият директор на "Хеброс" Иван Ненов, който преди години доведе да участват в ралито такива големи пилоти и шампиони като Ян ван дер Марел, Атила Ферианц и Алберто Кардероли.

Според Ненов в последните години "Хеброс" много е вдигнал нивото си и няма да е изненада, ако ФИА реши да върне на ралито предишния коефициент 10. Шефът вече е предложил на международната федерация още за следващото издание на "Хеброс" да бъдат изпратени двама наблюдатели. "Така ще имаме две независими една от друга оценки за работата ни и по-бързо ще вземем по-високия коефициент", допълни Ненов. Под негово ръководство и под егидата на "Булгартабак" организаторите на "Хеброс" пък проведоха работна среща. На нея бе отчетена изминалата година и дадена добра оценка за работата. В срещата участваха около 50 деятели на ралито.

Информацията е на вестник "24 часа".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).