Мичи се сбогува емоционално с локомотивците, спомена Томаш, но не и Пенев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
08:46 / 28.08.2024
3295
Бившият вече нападател на Локомотив Пловдив Мичи Нтело се обърна с емоционални думи към феновете на отбора, хората от клуба и от спортно-техническия щаб, видя Plovdiv24.bg. Белгиецът използва личния си профил в Инстаграм, за да благодари за подкрепата на "Лаута" и оказаното му доверие.

Той се обърна лично и към бившия наставник на черно-белите Александър Томаш и неговия екип, но не спомена името на сегашния треньор Любослав Пенев.

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, Нтело подписа 3-годишен договор с швейцарския елитен Ивердон Спорт, като преди това премина успешно медицинските тестове.

Ето какво написа Мичи Нтело на сбогуване с локомотивците:

Уважаеми привърженици на Локомотив, физиотерапевт, лекар, хора в сянка и играчи,

По този начин искам да ти благодаря за тези 6 месеца, прекарани с вас. Беше много кратко, но много бързо ме осиновихте и много ви благодаря за подкрепата.

Благодаря специално на треньора Александър Томаш и неговия екип за доверието и предоставените възможности, които ми позволиха да направя нова стъпка в кариерата си. Успех до края на сезона!

Благодарен съм на всички! Само Локо!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).