Димитър Тонев е готов за игра, Попето го взе под крилото си

Автор: Тодор Благов
Коментари (1)
10:03 / 29.08.2024
2780
Отборът на Ботев (Пловдив) продължава подготовката си за предстоящия мач с ЦСКА-София. "Жълто-черните" тренират на един от помощните терени на базата в "Коматево".

За разлика от миналата седмица, когато се налагаше да обикалят до Войсил, този път Душан Керкез ще може да подготви момчетата си изцяло на Футболен комплекс "Никола Щерев - Старика".

Наставникът на "жълто-черните" ще може да разчита на всички футболисти, без трайно контузените играчи. Добрата новина са напълно възстановените Атанас Чернев и Димитър Тонев, които могат да бъдат използвани.

И докато Чернев вече натрупа сериозен брой игрови минути за дублиращия отбор, това не се отнася за Димитър Тонев, който съвсем наскоро се излекува от травмата си. Затова няма да е изненада атакуващият играч да получи още малко време и да бъде използван след паузата в шампионата.

От публикуваните снимки от тренировъчния процес се вижда, че Тонев стои плътно до капитана на отбора Ивелин Попов. Опитният играч със сигурност може да помогне на 22-годишния халф да се завърне на терена и да даде най-доброто, на което е способен.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).