Разминаване! Гонзо преди седмица: Несериозно е да коментираме размяната на кръговете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:15 / 29.08.2024
2144
Апелативната комисия на БФС взе окончателно решение, което не подлежи на обжалване, да се разменят всички мачове от 8. и 12. кръг на родния шампионат, като така дербито Левски – ЦСКА ще се изиграе на 19 октомври на Националния стадион пред публика и на двата отбора. Президентът на БФС Георги Иванов-Гонзо присъства на заседанието, но не е споделил днес своята позиция по казуса.

Любопитно е обаче, че в интервю специално пред Дарик и dsport преди точно една седмица, на 22 август, президентът на БФС Георги Иванов бе попитан какво мисли за идеята кръгове от първенството да се разменят и тогава отговори категорично: "Това е несериозно даже да го коментираме!“.

"Апелативната комисия е независим орган. Президентът Георги Иванов по време на заседанието не изрази собствено мнение. Той бе поканен да присъства на дебата. Той не взе участие в решението на Апелативната комисия, защото напусна след изслушването. Разговорът с клубовете и другите замесени страни протече нормално, без да се излиза от добрия тон. По време на заседанията на Апелативната комисия думата се дава от Апелативната комисия и не допускаме участниците да се прекъсват взаимно. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване“, коментира днес председателят на Апелативната комисия доц. Валери Апостолов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).