Шефът на Коверчано консултира Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (89)
10:36 / 05.01.2007
1583
Управителят на спортната база Коверчано, където се подготвят националният отбор на Италия за триумфа си на световното първенство по футбол в Германия, ще пристигне до месец-два в Пловдив по покана на шефовете на Локомотив, съобщи вчера вицепрезидентът на клуба от Лаута Кузман Маринков. 67-годишният Ренцо Бардуци ще консултира собственика на "черно-белите" Александър Тасев по въпросите на управление на спортно-материалната база, за методиката на работа в клуба и ще му даде ценни съвети за предстоящата реконструкция на стадион Лаута.

Тя се бави вече няколко месеца, но не по вина на шефовете на Локомотив, а заради някои бюрократични спънки, наложени от новия закон за концесиите. В момента Александър Тасев е на почивка със семейството си в баровски курорт в Мексико, откъдето ще се завърне на 13 януари. 4 дни по-късно шефовете на клуба от Лаута заминават за Италия на преговори с "Фиорентина" за евентуален трансфер на 17-годишния бразилски бранител Алекс дос Сантош.

Информацията е на "Пловдивски Труд".


Виж коментарите (89)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).