ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шеф на "жълто-черните" изуми: Ако Христо Ботев беше жив, щеше да е биткойнър!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:08 / 30.08.2024Коментари (27)9669
Биткойн директорът на Ботев (Пловдив) Георги Манолов направи доста странно изказване в официалните профили на клуба, които са видими в официалния сайт на пловдивчани.

"Жълто-черните" обявиха поредните иновации около интеграцията на биткойн в клуба, като за целта използваха свързани публикации от официалния профил на Ботев в X (twitter), Primal и Iris.

Според един от шефовете на "канарчетата", възприемането на Биткойн е естествена стъпка към историческите корени на клуба. Манолов стига и по-далече, като заявява, че ако Христо Ботев е бил жив - той щял да бъде биткойнър.

Ето какво се казва в изявлението на Георги Манолов:

Нашият клуб носи името на поета и борец за свобода Христо Ботев, загинал в борбата за свободата на страната ни. Ботев пише: "Само този, който е свободен, може да се нарече човек в пълния смисъл на думата“.

ФК Ботев пострада тежко от централизацията и цензурата по време на българската комунистическа епоха, когато отборът беше принуден да промени името си на "Тракия" и многократно беше малтретиран в полза на приятелски настроени към комунизма клубове.

Следователно възприемането на Bitcoin и Nostr е най-естествената стъпка за идентичността и историческите корени на нашия клуб.

Ако Христо Ботев беше жив, той щеше да е Bitcoiner, работещ с пълен възел и Norst relay, твърди биткойн директорът на ПФК Ботев - Георги Манолов.
Още по темата: общо новини по темата: 635
15.09.2024
14.09.2024
14.09.2024
14.09.2024
14.09.2024
14.09.2024
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И аз съм на това мнение. Определено Христо Ботев щеше да е биткойнър. Браво на Жоро Манолов. Циганите и клуб 500 да мълчат, аман от платени провокатори!
+1
 
 
Абсолютно вярно - Ботев, Левски, Раковски са били най-начетените ни възрожденци. Щяха да са истински биткойнъри. А това, че масата коментиращи и врякащи не разбират изобщо какво е биткойн - свободна, глобална, децентрализирана мрежа създадена да бъде революция и освобождаване на човечеството от робството на банкерите и политиците, които печатат "пари" от въздуха, докато робите работят за тях!!! И тогава и сега масата са заспали роби, които чакат някой друг да ги освободи и "оправи"!Коментарите са направо жалки - нямат си идея от разликата между биткойн и всички останали появили се след него боклуци. Но така е, невежеството е масово, но пък тези индивиди имат "мнение" по теми от които хал хабер си нямат. Прав е Жоро Манолов, но за жалост толкова разбран, колкото и Ботев през 1872-3та. "Тежкоо се брате живее сред глупци неразбрани"...
0
 
 
Да твърдиш, защото така ти се иска, че Ботев би искал да е търсач или търговец на валута при положение, че е си е дал живота като революционер е меко казано срамно. Олигофрен ли е, шеф в отбора ли е, да се извини на българския народ и повече да не си е помислил такива гаври с национален герой. Тъпак..
+1
 
 
Такива са безморалните копелета, за тях няма нищо свято! Вчера беше урода с прахчетата в носа, днес някакъв безродник употребява Христо Ботев! Само лабут ги оправя копелетата!!!
+1
 
 
Сигурно се обръща в гроба си като гледа как петнят името му
0
 
 
Свободата е нещо, което доста хора не разбират. "Aк o нe вяpвaтe в Биткойн или нe гo paзбиpaтe, нямaм вpeмe дa ce oпитвaм дa ви yбeдя, cъжaлявaм." Сатоши Накамото
+1
 
 
Това е повече от прекалено , всичко трябва да има граници ...Ясно, че е бизнес , но някои неща са недопустими , трябва и морал ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с нова загуба в Трета лига, остава на предпоследно място
Един от най-великите футболисти на Ботев празнува днес
Феновете му скандираха името, той заяви: Заедно можем да направим много!
В Стара Загора: Ботев спечели "Битката за Тракия", изгониха Ивелин Попов
Ботев води в Стара Загора, ужасна контузия спря мача
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: