Вход от 5 лв. и кутия за дарения на мача между Марица и Асеновец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:23 / 30.08.2024
2083
Марица (Пловдив) е домакин на на Асеновец (Асеновград) в среща от 5-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група. Двубоят е в събота, 31 август, от 18 часа, на стадион "Марица" в Пловдив. Това е едва вторият домакински мач за “жълто-сините" през този сезон.

В състава на “Марица" няма наказани състезатели.

Входът за срещата е 5 лева. Всеки закупен билет е безценна помощ за клуба в този момент! Ръководството обмисляше входът за домакинските срещи на Марица през този сезон да бъде свободен или да е на символична цена. Тежкото финансово състояние е причината цените на билетите за мачовете на стадион “Марица" да бъдат по 5 лева, обясниха от управата на "жълто-сините".

Пенсионери и деца ще посещават стадиона безплатно. На входа на стадиона ще бъде разположена кутия за дарения, чрез която всеки може да помогне на клуба със сума по своя преценка. Благодарим предварително на всички, които ще се отзоват, гласи още официалната информация от клуба.

Абонаментните карти за този сезон са вече налични и могат да бъдат закупени от кафе-клуб “1921", както и на входа на стадион “Марица".

Ето какво още информираха от ПФК Марица:

Със закупуването на такава карта вие оказвате безценна финансова подкрепа на клуба, както и морална подкрепа на отбора! Клубът е в тежка ситуация, но въпреки това всички работят усърдно, което личи и от показаното до тук.

Вярваме, че това е правилният път на развитие и се надяваме на вашата подкрепа! Имаме нужда от всеки един свой привърженик и вярваме, че заедно ще успеем да преминем през трудностите. Защото “Марица" не е просто клуб, а една общност!

Очакваме вашата истинска и силна подкрепа - такава, каквато е била винаги досега, дори и в най-тежките епизоди от над 100-годишната история на “жълто-синия" клуб!

Подкрепете “Марица"! Момчетата заслужават Вашата подкрепа. Тимът постигна общо седем победи до тук. Бъдете с нас, бъдете с “Марица"!

Съдийски състав: Главен съдия: Георги Стоянов, асистент 1: Иван Беделев, асистент 2: Екатерина Петкова, 4-ти съдия: Димитьр Базлянков, делегат/наблюдател: Милко Якимов - всички от Пловдив


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).