ПФК Ботев: Остро осъждаме изказването на биткойн директора! Задължаваме го да поднесе публично извинение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:51 / 31.08.2024
6707
Ръководството на ПФК Ботев разпространи декларация, с която остро осъжда изказването на своя биткойн директор Георги Манолов.

По-рано през деня от Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив също се възмутиха от изказването на Манолов, като призоваха клуба да вземе мерки.

Ето какво заявиха ръководителите на ПФК Ботев:

Уважаеми ботевисти,

Във връзка с изразено в публичното пространство лично мнение на г-н Георги Манолов, изпълняващ функцията на биткойн директор в ПФК "Ботев“, относно Патрона на нашия клуб – Христо Ботев, заявяваме следното:

ПФК "Ботев“ остро осъжда и счита за абсолютно неприемливо подобно изказване. За нас няма нищо по-важно от това името и делото на нашия Патрон да останат чисти и непокътнати, като заявяваме отговорно, че всеки един служител в клуба, решил на своя глава да споделя публично личните си възприятия по теми, надхвърлящи неговите компетентност и правомощия, ще понесе произтичащите от това последствия.

Задължаваме г-н Георги Манолов да поднесе публично извинение пред цялата "жълто-черна“ общност за нелепото и уронващо престижа на клуба ни изказване, като за целта ще му предоставим ресурсите на клубната телевизия.

С уважение,

Ръководството на ПФК "Ботев“


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).