Има сделка! ЦСКА-София и Ботев се договориха за Джеймс Етоо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:56 / 01.09.2024
8267
Ръководството на ЦСКА-София уреди една от звездите на Ботев (Пловдив) - Джеймс Етоо. Шефовете на двата клуба си стиснаха ръцете за много сериозна за родните стандарти сума, като се очаква единствено 23-годишният африканец да се разбере за личните си условия с “червените" и след това, ако всичко е наред, да пътува с новите си съотборници за Банско, където треньорът Александър Томаш ще заведе тима на лагер.

Камерунецът, който е един от най-добрите играчи на “канарчетата" през последните два сезона, е изрично пожелан от новия наставник Томаш, който искал на всяка цена поливалентния футболист в състава си, съобщава Sportal. Той го познава отлично и вярва, че Етоо ще му свърши страхотна работа.

Именно поради това шефовете на клуба направили всичко възможно, за да направят светкавичен трансфер, който да подсили тима след катастрофалното начало от пет загуби в първите шест мача за сезона, донесли до момента крайно незадоволителните едва три точки в актива на ЦСКА-София.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).