Двама аржентинци пристигат утре за проби в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
09:51 / 06.01.2007
1193
Аржентинецът Мауро Алегре ще доведе двама свои сънародници на проби в Ботев, съобщи президентът на клуба Димитър Христолов. Той поясни, че е разговарял с Мауро Алегре, който в момента е в родината си. Полузащитникът е уведомил своя началник, че двама нападатели имат качества да играят в "жълто-черния" тим и е получил разрешение да ги доведе на проби.

Последната дума ще има старши треньорът на Ботев Светослав Гърков. Очаква се Мауро Алегре и двамата му сънародници да пристигнат в Пловдив в неделя и да се включат в подготовката на Ботев, която стартира на другия ден. Христолов добави, че италиански мениджъри ще наблюдават внимателно изявите на футболистите на Ботев по време на лагера край Неапол от 10 до 24 февруари край Неапол. "Има интерес от местни клубове от Италия към някои момчета, но няма конкретни оферти", коментира Христолов. Информацията е на Топспорт.



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).