Локо иска Домакинов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (91)
17:12 / 07.01.2007
2135
Защитникът на Ботев Николай Домакинов може да премине в Локо (Сф). "Червено-черните" са се свързали с мениджъра на бранителя Атанас Паралингов и той вече е започнал преговори със собственика на "жълто-черните" Димитър Христолов. Както е известно, футболистът, който се изпокара с шефа си, не взима участие в мачовете на тима повече от половин година. Домакинов минава за любимец на селекционера Христо Стоичков, след като вече бе повикан за шест от мачовете на националите. Ицо дори отиде при Христолов, за да опита да потуши скандала.

Самият футболист отказа да коментира каквото и да било около преминаването в друг отбор. Той заяви: "На 12 януари съм на арбитраж и се надявам да разтрогна с Ботев, повече нищо не мога да коментирам".

На първия арбитраж молбата на Домакинов остана неразгледана, защото никой от клуба на "жълто-черните" не се яви. Ако и на 12 -и човек от Ботев не се яви, то тогава договорът на футболиста ще бъде прекратен и той ще може да отиде свободно в клуб, в който желае. Информацията е на "Меридиан мач".





Виж коментарите (91)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).