30 футболисти направиха първа тренировка с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (84)
13:58 / 08.01.2007
1912
30 футболисти започнаха подготовката си за пролетния полусезон с отбора на Ботев. В групата отново не бе бранителят на "жълто-черните" Николай Домакинов. Другият отсъстващ бе нападателя Дормушали Саидходжа, който днес е заминал на проби в датския отбор Рандерс, в който се състезава и друг българин- Тодор Янчев. На проби от Армеец пристигна и нападателят Сезгин Али. Треньорът на Ботев Светослав Гърков заяви, че ще изпробва Али в контролите на българска заемя и след това ще реши дали той ще лети с отбора на двуседмичният лагер в Италия през Февруари.

Другият пристигнал на проби е Светослав Петров от Стара Загора. Двете нови попълнения от пловдивския Спартак Емил Стоев и Николай Солаков днес тренираха самостоятелно. В сряда се очаква да пристигне и аржентинският халф Даниел Берон, както и двама македонци. Утре футболистите на Ботев ще тренират двуразово.


Виж коментарите (84)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).