Ботев купува от Ривeр плейт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (164)
15:02 / 08.01.2007
2577
Ботев е напът да купи играч на Ривер плейт. Става въпрос за футболист от школата, който в момента рита във втора дивизия на Аржентина - Даниел Берон. Дефанзивният халф е изкарал осем години в гранда Ривер плейт.

Заедно с него в Ботев ще пристигне и друг играч от Аржентина - 18-годишният нападател Симони. Двамата са препоръчани на президента на Ботев Димитър Христолов от бащата на халфа на пловдивския тим Мауро Алегре. Той е треньор по футбол и гарантира за качествата на Берон и Симони.

Аржентинците трябва да пристигнат в Пловдив най-късно другата седмица. Забавянето им е заради липсата на свободни места в полетите до България.

Освен тях в Ботев ще пристигнат и двама македонци. Имената им все още не са обявени. Аржентинците и македонците са свободни агенти и Ботев няма да плаща трансферни суми, ако бъде решено те да останат в отбора.

Днес приключва ваканцията за футболистите на Ботев. Треньорът Светослав Гърков събира играчите за първа тренировка в 10,30 часа. Очаква се на стадиона да се съберат около 28 човека. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (164)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).