Футболен шеф наема жилище за купон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:18 / 08.01.2007
1721
Апартамент под наем взе изпълнителният директор на ФК Елегант (Хисар) Иван Димов - Брадата вчера. Спешната операция се наложи, за да може Димов да посрещне гостите за Ивановден. "Наех и жилището на комшиите в Пловдив. Чакам 70-80 човека на софрата. Не мога да ги събера у нас", обясни Брадата, който нашумя преди два месеца, когато отправи оферта от името на Елегант към Панайот от "Биг Брадър".

Две дузини гости посрещна и треньорът на Локомотив (Пд) Иван Маринов - Масларя. Наставникът, който наскоро мина специализация във Фиорентина, се весели в хотел над Кюстендил.

Треньорът на волейболен клуб Марица Иван Петков отмени тренировката на своите момичета, за да празнува. Строгият Петков пусна отбора да почива само навръх Коледа и Нова година, през останалото време заниманията бяха задължителни.

В пловдивски ресторант събра гостите си Иван Нешев, треньор №1 на Пловдив за 2005 г. Личният треньор на боксьорите Алексей Шайдулин и Вели Мумин вилня до зори на дансинга. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).