Неуспешен дебют за двамата нови в Локо, които още чакат работни визи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:34 / 07.09.2024
3641
Локомотив Пловдив загуби от Берое с 0:1 в контролна среща, с която бе запълнена паузата в шампионата заради мачовете на националния отбор. Спарингът се игра на "Лаута" и бе закрит за представителите на медиите.

Неофициален дебют за черно-белите направиха последните две попълнения Марсилио и Хуан Переа, които все още не са картотекирани в БФС заради липса на работни визи.

Домакините доминираха през по-голямата част на срещата, но въпреки това не успяха да отбележат в противниковата врата. През първата част Владимир Медвед, Данило Полонский, Мартин Петков и Марсилио пропуснаха да се разпишат.

От своя страна футболист на Берое нацели напречната греда в 40-ата минута след изстрел от 35 метра, а малко след това негов съотборник бе изведен сам срещу Даниел Амбарцумян, но шутира в аут.

През втората част Жулиен Лами и Николас Пенев пробваха да затруднят стража на гостите, но без успех.

Така се стигна до 80-ата минута, когато след центриране от корнер Скуадрони засече топката в мрежата за крайното 0:1.

Локомотив Пловдив игра в състав:

Даниел Амбарцумян, Милош Петрович, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Видол Сейменски, Георги Каракашев, Ефе Али, Данило Полонский, Владимир Медвед, Марсилио, Мартин Петков.

Резерви: Кристиан Томов, Тодор Павлов, Калоян Костов, Хуан Переа, Николас Пенев, Жулиан Лами, Васил Църцев, Иван Узунов, Пламен Петров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).