Директорът, нарекъл Христо Ботев биткойнър, с опит за извинение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
19:38 / 07.09.2024
4667
Биткойн директорът на Ботев (Пловдив) Георги Манолов направи опит за публично извинение.

Повод за това е огромната вълна от недоволство за думите на Манолов, че "Ако Христо Ботев беше жив, щеше да е биткойнър!".

В близо 3-минутното си изявление Манолов основно разкрива какво е общото между валутата и футболния клуб.

Едва в края на обръщението си Манолов заявява, че "съжалява, че е обидил голяма част от феновете със своята публикация".

След това биткойн директорът обявява, че поема ангажимент да работи неуморно по възраждането на легендарния Ботев, като символ на всичко позитивно и смислено.

"Заедно продължаваме да пишем историята на отбора Ботев с действията ни на терена, трибуна и екраните. Да живее Ботев", завършва Манолов.

Под публикацията заваляха множество коментари, като по-голяма част от тях са негативни и феновете не приемат думите на Манолов, като дори призовават за неговата оставка.

Преди дни от ПФК Ботев публикуваха клубен манифест, в който много ясно и точно е посочено отношението, което всеки служител трябва да има към патрона на клуба Христо Ботев.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).