Пиронкова тренира на хлад в Мелбърн

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:18 / 09.01.2007
581
Единствената българска тенисистка, която ще участва на Откритото първенство на Австралия Цветана Пиронкова вече пристигна в Мелбърн.
„Вече започнах тренировки и хубавото е, че времето е малко хладно за това време на годината - каза пловдивчанката. - От днес се очаква обаче рязко затопляне. Аз се чувствам добре и нямам никакви проблеми".

Пиронкова отпадна в първия кръг на квалификациите за турнира в Сидни от Мелинда Цинк. Миналата година първата ни ракета дебютира на Australian Open и поднесе една от големите сензации, след като победи Винъс Уилямс в първия кръг на състезанието от Големия шлем. Тази година турнирът започва на 15 януари.

Номер едно в схемата в Сидни и шампионка от Откритото на Австралия Амели Моресмо достигна до четвъртфинал. Тя победи трудно друга французойка Татяна Головин с 6:7, 7:5, 6:1. Следващата съперничка на Моресмо ще бъде сръбкинята Йелена Янкович.

Другите четвъртфинални двойки са Ана Иванович (Сърбия) - Никол Вайдишова (Чехия), Ким Клайстерс (Белгия) - Шахар Пеер (Израел) и На Ли (Китай) - Катарина Среботник (Словения). Разтежение на коремен мускул получи рускинята Надя Петрова, която се отказа срещу Иванович.

Информацията е на Топспорт.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).