Ботев пусна интервю с Гонзо, той благодари на "жълто-черното" ръководство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:29 / 09.09.2024
2253
Президентът на БФС - Георги Иванов, даде интервю пред клубната телевизия на Ботев (Пловдив) преди мача на националния отбор срещу Северна Ирландия.

В него Гонзо благодари на "жълто-черното" ръководство за положените усилия за терена на стадион "Христо Ботев".

ПФК Ботев беше един от клубовете, които гласно изразиха подкрепата си към основния конкурент на Гонзо за президент на БФС - Димитър Бербатов.

Ето какво заяви Георги Иванов:

"Моята идея е всички отбори да бъдат равнопоставени, съдиите да са хората, които да взимат правилните решения и да не са главните действащи лица и да решават мачовете в полза на единия или другия отбор, съдийството трябва да е безпристрастно“, започна Иванов.

"Аз благодаря на ръководството на Ботев, те направиха така че да се чувстваме като домакини. Теренът в момента е перфектен, можем само да им благодарим за това, което правят за нас“, сподели президентът на БФС.

"Когато говорим за българския футбол, ние всички трябва да работим заедно, за да имаме по-добри футболисти в националния отбор, още повече да се развиват клубовете, защото е важно един клуб не само как се развива на терена, а и извън него“, добави Гонзо.

"Обнадежден съм за цялостната политика на футболния съюз, за да гледаме в една посока с футболните клубове“, завърши Георги Иванов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).