ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Локо с важна позиция след мача на националите в Пловдив
Автор: Стойчо Генов 08:34 / 10.09.2024Коментари (20)10044
©
Феновете на Локомотив Пловдив от фракцията "Трибуна Бесика" използваха официалната си страница във Фейсбук, за да излязат с важна позиция.

Повод за реакцията от "Лаута" е мачът на националния ни отбор срещу Северна Ирландия, който се игра на стадион "Христо Ботев" в Пловдив пред 14 300 зрители.

Ето какво гласи съобщението на привържениците от "Трибуна Бесика":

Приятели,

В неделя беше първа стъпка към промяната, която е нужна по трибуните на мачовете на националния отбор. По време на срещата имаше абсолютно обединение между всички агитки, което ни кара да вярваме, че вървим в правилната посока!

Пътят ни е едва в началото, представянето ни трябва да бъде в пъти по-добро, както го правим всички за клубните си отбори. Нужни са ни нови песни, повече знамена за веене и още по-добра организация.

В заключение искаме да припомним, че само пълните трибуни мога да ни направят правилен коректив за случващото се по върховете на футбола ни. Стадионът е мястото, на което можем да бъдем най-добре чути и да търсим промяна, когато е нужна. С липсата ни само задълбочаваме вече назрелия проблем!

Очаквайте ни срещу Люксембург на 12 октомври!
Още по темата: общо новини по темата: 393
11.09.2024
11.09.2024
10.09.2024
10.09.2024
10.09.2024
09.09.2024
предишна страница [ 1/66 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Искам да споделя своето преживяване от мача, като започна с уточнението, че съм привърженик на "Ботев". Бях с детето си в сектор D, блок 29, заобиколени от фенове на "Левски" и "Локомотив", включително и най-запалените им поддръжници. Ние бяхме облечени с фланелки на националния отбор, но от разговорите с детето ми стана ясно на всички около нас, че сме от "Ботев". И въпреки това, в нито един момент не почувствах неудобство или притеснение - хората около нас бяха толерантни и бяха дошли само, за да подкрепят България. Не знам какво се е случило на излизане от стадиона, но по време на мача феновете на "Левски" и "Локомотив" пяха в подкрепа на националния ни отбор и не чух нито едно обидно скандиране срещу друг клуб, футболист или агитка. Беше изключително вдъхновяващо да се види как южната и северната трибуни подемат песни една от друга и се аплодират взаимно. Медиите и групи в социалните мрежи се опитват да създават скандали и да наложат разделение след мач, който всъщност показа, че каузата "България" може да обедини агитки и клубове. Не се поддавайте!
-1
 
 
Не толерирам подобни песни, но има едно голямо НО. Всички коментиращи първо да погледнат в собствената си паница. Защо на мач на националния отбор има поне 1000 човека с фланелки на футболен клуб Ботев ????. Защо през целия мач зад фенове на Локо имаше подхвърляния на висок глас - а ето ги циганите от Локо, а ето ги мангалите от Локо....Нищо, че на мачове на Ботев е пълно с фенове от Столипиново.....Така, че първо си възпитайте "вашите" мозАци, и тогава пишете. Като сте решили да приемате мачове на националния ще си възпитате феновете. Когато идват хиляди с жълто-черни тениски, респективно ще има и със сини, черно-бели или червени.
+2
 
 
Всичко страхотно на стадиона, но авторът нека призове хората, които се изложиха след мача да се замислят за какво са отишли на стадиона, защото се изсраха с извинение на всичко написано в позицията. Толкова семейства с деца, весели, радостни хора и изведнъж ...
0
 
 
е а ний от лаутата и говедата от герена сми големи боклуци . кой квото ще да казва
+1
 
 
Хората са го казали,"хубава работа,ама цигънска"!
+4
 
 
Честно казано, Левски ви викаха ц...ни последния път , но накрая на мача омразата беше по силна от вас и отново се взехте със сините приятелки...обединение е добре, но поведението ви говори друго !
+4
 
 
Това за мен не е обединение, а разцепление!Това беше много долна постъпка от буферите и говедата след края на мача!Показахте,колко сте жалки и какъв комплекс и злоба имате към Ботев!Яд ли ви е ,че имаме най-хубавия стадион в България? Дори отстрани,където бяха феновете на Берое се показаха по-сериозни от тях!
+6
 
 
Мачът току-що е завършил. Играчите излизат с аплодисменти, а семейства веят български знамена по трибуните и изходите. "Патриоти" държат клубни емблеми и пеят ЖЪЛТА КОЧИНА в прилив на щастие. Два свята...
+5
 
 
Тотални идиоти сте вие!. Още не бяхте излезли от трибуната и почнахте да пеете срещу Ботев. За каква промяна и „абсолютно обединение“ говорите?
+3
 
 
За пореден път буферите са скъсали с реалността. Опънали десетки знамена с емблеми на Локо за мач на националния. Пеят заедно с говедата против Ботев и са щастливи. Същите тези говеда, които ви викаха ма**али преди около месец сега им се радвате те ви се подиграват. И онази тъпотия дето ходихте да се дървите на ирландците през оградата голямо геройство беше!Вие бяхте на мача с главната цел да се изтъкнете, на второ място беше подкрепата за националния.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Драма и красиви голове: Юношите на Локо с две победи над отбори от академията на Лилчо Арсов
След две поредни разочарования: Ще има ли на "Лаута" отлив на публика?
Отбор от Втора лига мечтае за сблъсъци с Локо и Левски
Любо Пенев връща сина си сред титулярите, има колебания за вратарския пост?
Гледайте: 40 години от едно от най-паметните футболни събития за Пловдив и България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: