Фенове на Локо с важна позиция след мача на националите в Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (20)
08:34 / 10.09.2024
10210
Феновете на Локомотив Пловдив от фракцията "Трибуна Бесика" използваха официалната си страница във Фейсбук, за да излязат с важна позиция.

Повод за реакцията от "Лаута" е мачът на националния ни отбор срещу Северна Ирландия, който се игра на стадион "Христо Ботев" в Пловдив пред 14 300 зрители.

Ето какво гласи съобщението на привържениците от "Трибуна Бесика":

Приятели,

В неделя беше първа стъпка към промяната, която е нужна по трибуните на мачовете на националния отбор. По време на срещата имаше абсолютно обединение между всички агитки, което ни кара да вярваме, че вървим в правилната посока!

Пътят ни е едва в началото, представянето ни трябва да бъде в пъти по-добро, както го правим всички за клубните си отбори. Нужни са ни нови песни, повече знамена за веене и още по-добра организация.

В заключение искаме да припомним, че само пълните трибуни мога да ни направят правилен коректив за случващото се по върховете на футбола ни. Стадионът е мястото, на което можем да бъдем най-добре чути и да търсим промяна, когато е нужна. С липсата ни само задълбочаваме вече назрелия проблем!

Очаквайте ни срещу Люксембург на 12 октомври!


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).