Бивш играч на Локо, стигнал и до националния тим, отново избра да играе в Полша

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:56 / 10.09.2024
1976
Бивш футболист на Локомотив Пловдив, който стигна и до националния отбор на България, отново избра да продължи кариерата си в Полша. Става въпрос за универсалния защитник Ивайло Марков, който преминава във Варта (Познан).

Новият отбор на 27-годишния софиянец се състезава във второто ниво на футбола в Полша. Там той вече има опит с екипа на Подбескидзе Белско-Бяла. След силни изяви с този тим Марков стигна и до националния ни отбор. 

На 27 март 2023 г. той дебютира за "А" тима на България при загубата с 0:3 като гост на Унгария в европейска квалификация. Дни по-рано той изненадващо беше обявен сред повиканите играчи от тогавашния селекционер Младен Кръстаич.

След Подбескидзе Марков имаше кратки престои в УТА Арад (Румъния) и Славия, припомня Блиц. Раздели се с "белите" това лято и стана свободен агент. Освен на "Лаута" и в изброените отбори, Ивайло Марков е носил екипите още на Сливнишки герой, Царско село, Дунав, Черно море и Апоел (Хадера, Израел).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).