ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (26)
Феновете на Северна Ирландия беснеят: Срамно и недопустимо отношение в Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:41 / 10.09.2024Коментари (10)7670
© Plovdiv24.bg
Асоциацията на фен клубовете в Северна Ирландия публикува яростна декларация след двубоя с България, игран на стадион "Христо Ботев".

Феновете на "зелено-белите" се оплакват от затваряне в сектора за гости и жестока атака след мача, за което са сезирали нужните органи да продължат разследването.

Ето какво се казва в пълното изявление:

Станахме свидетели на срамното и напълно недопустимо отношение към нашите фенове в Пловдив по време на мача с България.

Затварянето ни в нашия сектор не само отказа на феновете на Северна Ирландия достъп до основните права на вода и тоалетни, но и създаде сериозен проблем с безопасността.

Свързахме се със служители на ирландската футболна асоциация, които от своя страна разговаряха с делегата на УЕФА и в крайна сметка вратите бяха отворени.

Някои от нашите фенове също бяха подложени на жестока атака, докато се връщаха към центъра на града, а един фен беше хоспитализиран.

Отношението към феновете на Северна Ирландия, които се държаха добре както винаги, беше в ярък контраст с липсата на стюарди на домакинските фенове, някои от които многократно хвърляха предмети в нашия сектор до средата на второто полувреме.

Открихме, че отношението на полицията в Пловдив става все по-трудно с напредването на деня и решението им да не поканят PSNI (Police Service of Northern Ireland) в България беше безполезно.

Имаше редица информация и решения, които се промениха през деня и ние направихме всичко възможно да управляваме ситуациите, когато възникнаха.

Вече се свързахме с Ирландската федерация и PSNI снощи и ще предприемем други стъпки, за да гарантираме, че този въпрос е правилно докладван.

И накрая, благодарим на нашите доброволци от Фен посолството и други приятели от подкрепата на Северна Ирландия, които ни помагаха през целия ден, и на останалите фенове на Северна Ирландия, които се държаха много добре, както винаги, въпреки обстоятелствата.
Още по темата: общо новини по темата: 393
11.09.2024
11.09.2024
10.09.2024
10.09.2024
10.09.2024
09.09.2024
предишна страница [ 1/66 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ми те наще гумнари само това могат да праят заедно с говедата от Гереня. боклуци , злагате даржавата и града ни
+1
 
 
Съгласен съм с всички коментари, но май гостите са позабравили времената, когато след всеки мач на Острова, ставаше гражданска война...
0
 
 
МНОГО ДОЛНА , СЕЛСКА И ИЗМЕКЯРСКА ПОСТЪПКА НА ЖЪЛТИТЕ ДА БИЯТ И УДРЯТ НЕВИННИ ХОРА!ЛИЧНО ВИДЯХ КАК ФЕНОВЕТЕ НА ИРЛАНДЦИТЕ БЯХА ТОЛКОВА КУЛТУРНИ И ВЪЗПИТАНИ ПО ЦЕНТЪРА , ДОРИ СЕ ПРЕГРЪЩАХА С ПОЛИЦАИТЕ И СИ ПРАВИХА СНИМКИ ЗА СПОМЕН!ПОЗДРАВЯВАХА НИ И НИ ПОЖЕЛАВАХА УСПЕХ!
+3
 
 
МВР не могли да обяснят на чужденците защо за тях е нормално да наврат и заключат хора в клетка без вода и тоалетна. Посолството и представител на УЕФА обаче бързо им свили сърмите. Би Би Си търсят БФС за реакция. Гонзо на перфектен английски ще им обясни, че организацията е перфектна, както на нас ни обясни, че теренът бил перфектен.
+4
 
 
Казах ви,докато не се изкоренят тия целите нарисувани и назобени смешници,в България за футбол забравете. Не ме инт. от кой отбор са Ботев,Локо,Левски все ми е тая,но тази зган трябва да се премахне и на стадионите да има нормални хора гледащи играта не палячовци с комплекси. Хората дошли от на майка си пу**ата в насраната ни маймунска държава да гледат отбора си наще палячовци скачат на бой и се мислят за националисти. Забравете за футбола в България
-3
 
 
Нормално поведение за жълтите примати, нападащи винаги беззащитни хора, за да се правят на голямата работа. Това е комплекс от вечно бити, е*ани и бягащи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивш треньор на Ботев се снима с Гришо и Ноле
Честито! Тодор Неделев стана баща за първи път
Виктория Радева посвети на починалия си дядо победа в шахматната олимпиада
Драма и красиви голове: Юношите на Локо с две победи над отбори от академията на Лилчо Арсов
Боряна Калейн ще зарадва малки гимнастички в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: