ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (26)
Футболистите на Локомотив и Ботев се включват в "Нощ на Ангелите"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:54 / 10.09.2024Коментари (0)1523
©
Благотворителната инициатива "Нощ на Ангелите“ ще се поведе за пети пореден път тази година и разраства мащаба си, за да докаже, че за доброто няма граници! Освен традицията на 17-ти септември, денят на Вярата, Надеждата и Любовта, когато голяма част от заведенията и редица търговски обекти даряват процент от оборота си за каузата, за втора поредна година организаторите подготвят мащабен фестивал на 14-ти и 15-ти септември на Гребната База в Пловдив.

Със събраните средства ще бъдат подкрепени общо 5 каузи: на 3 дечица – Денис, Мира и Антъни, както и двама млади родители – Деян и Калин. След успеха на предходните четири издания на събитието, благодарение на активната позиция и големите сърца на хиляди хора, екипът на фондацията положи още повече усилия, за да осигурим заедно подкрепа за повече хора, които се нуждаят от животоспасяваща медицинска намеса.

На 14,15 и 17-ти септември "Нощ на Ангелите“ превръщат Пловдив в столица на доброто с участието на едни от най-големите родни звезди.

На 14-ти и 15-ти септември на Гребната база в Пловдив и се очаква да бъде наистина грандиозно !

На сцената на "Нощ на ангелите“ ще се качат Димитър Рачков, Любо Киров, Миро, Роби, Dj Dian Solo & Deep Zone Project, Биг Бенд Пловдив, талантите от Art Voice Center, група Disco Fever, Академичния народен хор, талантливите деца от ДФВ "Омайниче“ и балет "ЕРА“.

Програмата на фестивала в събота и неделя - 14 –ти и 15-ти септември е от 09:30 до 23:00 часа в зоната на и около Младежкия център на Гребната база.

Освен концерт спектакъл и в двете вечери с любимите ни български артисти, от "Нощ на ангелите“ са подготвили целодневна програма с игри и активности подходящи за всички възрасти - детски работилници, детски салон за красота, детска занималня на открито, куклен театър, рисуване на лица, и още много изненади. Ще се проведе и традиционния за събитието благотворителен базар с щандове на различни артисти и компании, които ще дарят голям проценти от продажбите за каузите.

Забавленията се допълват със спортни благотворителни турнири по футбол, баскетбол, тенис на корт, плажен волейбол, демонстрации по канго джъмпс, Таекуон-До, открити тренировки по пилатес, зумба, табата, CrossFit, Circl Mobility и Strong Nation .

На 14 септември, събота, към инициативата ще се присъединят и футболистите от ПФК Локомотив Пловдив, а в неделя – 15 септември – футболистите от ПФК Ботев Пловдив.

Припомняме, че фестивалът е ИЗЦЯЛО с благотворителна цел, достъпът до него е свободен и няма входна такса или билети.

Средствата ще се генерират от всички хора, които посетят събитието и се включат в някоя от инициативите, турнирите, работилниците или откритите тренировки. "Нощ на Ангелите“ ще има щанд с много тематични артикули, цветя за първия учебен ден, както и благотворителен бар за храни и напитки, приходите от които ще отидат на 100% за каузите, които фондацията ще подкрепя тази година. В допълнение по време на събитията ще има поставени кутии, в които също ще имате възможност да подкрепите каузите чрез директно дарение, а всички участници в базара, ще дарят голяма част от оборота си.

След провеждането на благотворителния фестивал, ще продължим с добрините като запазим традицията ни за участие на заведенията и различни бизнеси и ще отбележим денят на Вярата, Надеждата и Любовта – 17-ти септември. Вече пет години над 100 заведения от Пловдив и региона, подкрепят инициативата "Нощ на ангелите“, като даряват част от оборота си от този ден за каузите на фондацията. Побързайте да проверите дали любимите ви ресторанти участват и да запазите места!

Пълната програма по часове и списък на заведенията може да следите на Фейсбук страницата – Нощ на Ангелите.
Още по темата: общо новини по темата: 111
17.09.2024
17.09.2024
17.09.2024
16.09.2024
13.09.2024
13.09.2024
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Бивш треньор на Ботев се снима с Гришо и Ноле
Честито! Тодор Неделев стана баща за първи път
Виктория Радева посвети на починалия си дядо победа в шахматната олимпиада
Драма и красиви голове: Юношите на Локо с две победи над отбори от академията на Лилчо Арсов
Боряна Калейн ще зарадва малки гимнастички в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: