Следващият съперник на Ботев с четворно подсилване за дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:49 / 12.09.2024
3024
Берое успя да картотекира всичките си четири нови попълнения – Исмаел Ферер, Фелипе Чакартеги, Тиаго Сейхас и Мануел Монселио за предстоящото дерби срещу Ботев Пловдив от 12-ия кър на Първа Лига, което ще се проведе в събота (14 септември) от 20:00 часа в Стара Загора.

Документите и на четиримата футболисти са оправени и те ще бъдат на разположение на старши треньора Хосе Луис Ачиари за двубоя срещу "жълто-черните“.

Хуанка Пинеда все още не се е прибрал в България след мачовете на националния отбор на Доминиканската република от Лигата на нациите зона КОНКАКАФ, където той и тимът му започнаха с две победи, предава Dsport. Пинеда бе с ограничено игрово време и в двата двубоя срещу Бермуда и Доминикана.

От травми преди мача с Ботев Пловдив се оплакват Викторио Вълков и Стефан Гаврилов и тяхното участие в Битката за Тракия е поставено под въпрос.

Двубоят за Берое със сигурност пропускат наказаните Леандро Годой и Франко Рамос.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 12


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).