Ботев пожела вратаря на Спартак (Вн), през зимата ще изпрати оферта за него

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:44 / 13.09.2024
2119
Ботев (Пловдив) иска вратаря на Спартак (Варна) Мартин Величков. 24-годишният страж на "соколите" е впечатлил спортният щаб на жълто-черните с изявите си от началото на сезона и през миналия шампионат в Етър.

Това лято Величков бе привлечен на "Коритото“ от бившия вече треньор на на тима Александър Томаш. През настоящата кампания записа 5 сухи мрежи. Сега обаче трансферът няма как да се осъществи, защото пазарът е затворен.

От Ботев (Пд) обаче са готови през зимата да подпишат с младия страж, като изпратят доста добра оферта на "соколите", твърди "Тема Спорт“. "Канарите" имат доста вратарти в момента, но нито един от тях не убеждава и се търси вариант за бъдещето.

Мартин Величков обаче е хванал окото и на клубове от чужбина. Интересното е, че преди време той изкара проби в Локомотив (Пловдив) при Александър Томаш, но тогава той се отказа от него заради наличието на Динко Хоркаш.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).