Благотворителен футболен куиз събра 1600 лева за малкия Денис

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
10:27 / 13.09.2024
1016
Над 18 отбора се включиха в благотворителния футболен куиз, който се състоя в Пловдив и бе организиран от FootballStorycast.

Всички средства, които бяха събрани по време на благотворителната вечер, ще бъдат дарени за малкия Денис.

Ето какво написаха пловдивчаните от FootballStorycast за проведения куиз:

1600 лева!

Това е сумата, която даряваме на малкия Денис Еминов благодарение на вас, последователите на FootballStorycast. В Пловдив и София проведохме септемврийския ни футболен куиз, който, както знаете, беше благотворителен.

Даряваме приходите не само от куиза в Пловдив, но и от този в София за лечението на Денис! Фактът, че всеки от вас даде допълнително за лечението на малчугана показва, че в България все още има добри хора.

Само за няколко месеца 10-годишният Денис Еминов се превръща от изключително активно и жизнено дете в борещо се за живота си момче. Той е спортист за пример – дисциплиниран и отговорен.

На една от тренировките по общофизическа подготовка на стадион “Пловдив" внезапно му става лошо. Всички предполагат, че му е прилошало от силното слънце, но ситуацията се повтаря.

Следва зловеща диагноза – медулобластом – злокачествен тумор на малкия мозък. Смелият герой претърпява тежка мозъчна операция. А лечението му трябва да продължи в чужбина.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).