Медвед излиза титуляр за Локо, синът на Пенев отново резерва

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:52 / 13.09.2024
1738
Локомотив (Пловдив) излиза с интересен състав в днешния двубой срещу Хебър (Пазарджик), видя Plovdiv24.bg. Мачът от 8-ия кръг на Първа лига започва в 17,00 часа на стадиона в "Лаута".

Сред титулярите е атакуващият халф Владимир Медвед, който е известен с това, че откакто е футболист на Локомотив Пловдив не е изиграл нито един приличен мач с черно-бялата фланелка.

За втори пореден двубой резерва е синът на треньора Любослав Пенев - Николас. Той пък бе неизменен титуляр в първите 6 официални срещи на Локомотив.

Както се очакваше, извън състава остават последните две попълнения в отбора Марсилио и Хуан Переа, които все още не са картотекирани в БФС заради липса на работни визи.

Ето стартовия състав на Локомотив Пловдив:

Кристиан Томов, Оливер Камдем, Мартин Паскалев, Хорхе Сегура, Ангел Лясков, Ивайло Иванов, Георги Каракашев, Владимир Медвед, Димитър Илиев, Жулиен Лами.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).