Любо Пенев: Доволен съм! Печелим точки - една, една, постепенно ... На победния път сме

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
19:27 / 13.09.2024
5420
Треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев прие учудващо спокойно начина, по който неговите възпитаници изпуснаха победата над Хебър с два гола в добавеното време, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Наставникът заяви, че е доволен от играчите и не се притеснява, а отборът му бил на победния път.

Ето какво заяви Пенев след шокиращото равенство 3:3 на "Лаута":

Изпуснахме победата, не успяхме да запазим преднината. Започнахме неконцентрирано мача, но както и да е. Имахме ситуации и при 3:1, отмениха ни два гола. Доволен съм, поздравих ги момчетата, но трябва да съжаляваме. Вместо 3 взимаме една точка. Трябва да си направим точните поуки.

Може и да е имало някакво отпускане, но в крайна сметка мачът не е свършил. Мен ме интересува защо след 3:1 не успяхме да затворим мача. Ще анализираме. Съжаляваме, но другиаят път трябва да затворим мача по-рано.

Цяла седмица коментираме, че трябва да започнем мача изключително концентрирано, но се получи точно обратното - започнахме с пасив.

Към момента печелим точки - една, една, постепенно... На победния път сме, не се притеснявам, това ще го изчистим. Радва ме, че момчетата са всеотдайни. Съблекалнята трябва да е спокойна.

За новите попълнения - питахме, но не знам кога ще са готови за игра, защото не знам колко дълго ще продължи процедурата.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).