Ботев излиза срещу един от най-удобните си съперници

Автор: Тодор Благов
Коментари (2)
07:15 / 14.09.2024
3178
Ботев (Пловдив) гостува на Берое (Стара Загора) в един от най-интересните мачове от 8-ия кръг на Първа лига. Двубоят е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Берое" в Стара Загора.

"Битката за Тракия" винаги носи своя заряд, без значение от моментното състояние на двата отбора. В случая и двата тима се представят на добро ниво и са в горната половина на класирането.

"Канарчетата" имат с три пункта повече от "заралии", като "жълто-черните" са изиграли мач по-малко от своя опонент. Двубоят ще бъде ръководен от пловдивчанина Георги Кабаков.

Берое е сред най-удобните съперници на Ботев в последните години, като пловдивчани се представят повече от добре в срещите със "зелените".

Последната победа на Берое в сблъсъка датира едва от зимата на 2020 година. В последните три официални срещи "жълто-черните" неизменно взимат трите точки.

Ще продължи ли успешната серия на "канарчетата" срещу Берое или "заралии" ще прекъснат тенденцията ще разберем тази вечер.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).