Феновете му скандираха името, той заяви: Заедно можем да направим много!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
22:17 / 14.09.2024
3933
Наставникът на Ботев - Душан Керкез бе изключително доволен от успеха над Берое с 1:0 в двубой от 8-ия кръг на Първа лига.

"Трябваше да вкараме по-рано гол и да бъдем по-спокойни. Труден мач беше това. Първото полувреме не беше лесно. Берое се защитаваше добре и трябваше да отбележим попадение. Доволен съм, че не допуснахме гол в собствената врата", започна той.

"Сигурен съм, че можехме да преодолеем този нисък блок. Много са трудни тези мачове, когато всички мислят как да победят. Това са важни успехи за нас – срещу Берое и срещу ЦСКА."

"Много ме радва, че не допуснахме гол. Заслугата е на целия отбор. Много съм доволен за нашите фенове и за подкрепата, която получихме. Честитя на играчите за тази победа. Трябва всички да сме заедно в Ботев – фенове и играчи, и администрация. Можем да направим много. Доволен съм тук. Знаем, че всичко се забравя и трябва да продължаваш напред", добави специалистът.

"За нас няма гостувания, във всеки мач далеч от дома има наши фенове и добра подкрепа. Честитя им успеха и това е за тях", завърши Душан Керкез.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).