Подкрепата от мъжкия отбор не помогна на дубъла на Локомотив при визитата край морето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:21 / 15.09.2024
1288
Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) допусна първо поражение от началото на сезона в Югоизточната Трета лига. "Черно-белите“ загубиха от лидера Черноморец с 0:4. Двубоят се игра в Бургас.

В състава на "смърфовете" личаха имената на Тодор Павлов, Ефе Али и Мартин Хайдаров, които редовно получават шанс за изява с мъжкия отбор.

Първото полувреме бе сравнително равностойно, но "акулите“ откриха в добавеното време. Центриране отляво бе засечено от воле от Тодор Чаворски за 1:0.

В 64-ата минута Черноморец удвои аванса си чрез Димо Бакалов. В 88-ата минута, след директен изстрел от пряк свободен удар, Хидает Хюсеин покачи на 3:0. Крайното 4:0 бе оформено в добавеното време на срещата от Хюсеин.

Стартовият състав на Локомотив: Даниел Амбарцумян, Станимир Празов, Тодор Павлов, Видол Сейменски, Ефе Али, Васил Църцев, Иван Узунов, Мартин Хайдаров, Веселин Празов, Кръстьо Банев, Даниел Маджаров


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).