Ботев се подсилва с трима от Първа лига през зимата, за двама от тях ще плаща трансферна сума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:47 / 17.09.2024
2180
Ботев (Пловдив) вече работи по зимната селекция, макар че летният трансферен прозорец у нас затвори само преди две седмици. "Канарчетата" вече са набелязали трима играчи от Първа лига.

С двама от тях са водени преговори още през лятото, но развитие се очаква на полусезона. Това са вратарят на Спартак (Варна) Мартин Величков и нападателят на Хебър Набил Макни. И за двамата обаче ще бъдат платени трансферни суми, защото имат дългосрочни договори с клубовете си.

Още един състезател е попаднал в плановете на спортния директор на жълто-черните Артур Платек и треньора Душан Керкез. Засега името му се пази в тайна и той по-скоро ще бъде привлечен за дубъла.

Спортно-техническият щаб усилено търси и опции за зимния си лагер, като вариантите са два - Дубай или Анталия, твърди "Тема спорт". "Канарчетата" вече започнаха подготовка за следващия си двубой. На 23 септември, понеделник, те гостуват на Арда.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).