Григор Димитров и Джокович направиха голямо шоу на пресконференция в София

Автор: Александър Антонов
Коментари (0)
15:02 / 17.09.2024
4072
Григор Димитров и Новак Джокович дадоха пресконференция преди благотворителния си мач довечера в София. Средствата ще са за фондацията на българина, за да се помогне на деца в неравностойно положение.

На брифинга първата ни ракета бе попитана от репортера на Фокус Георги Куситасев кой двубой срещу сърбина през всичките тези години е оказал най-силно влияние върху хасковлията. Димитров посочи поражението си на "Уимбълдън" от полуфинала през 2014-а в 4 сета пред успеха си в 3 сета на "Мастърс"-а в Мадрид година по-рано.

"Това са толкова различни мачове. Оценявам тези мачове, в които побеждавам, но може би този на "Уимбълдън" беше нещо, което ме накара да науча много повече  от победата в Мадрид. Да, разбира се, бе много сладко в Мадрид когато се случи, имах сетболи на "Уимбълдън" в четвъртия сет и 2-3 седмици ми трябваха да се възстановя психически от този мач. След това започнах да разбирам други неща за тениса и това ми помогна в следващите години повече какво да работя, как мога да подобря движението си на корта и срещу тези играчи от този калибър. Този двубой и други 3-4 срещу него са повече в съзнанието ми", призна той.

"След Лейвър къп ще играя в Пекин и после зависи малко или много в какво състояние ще съм физически. Малко трябва да внимавам с натоварванията. Ако всичко върви добре, ще продължа да играя и целта е турнирът в края на годината в Торино", допълни сънародникът ни.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция на Гришо и Ноле!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).