Диджеят обяснява! Стана ясно защо не пуснаха "Луда по тебе" на Джокович

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:28 / 18.09.2024
7665
Новак Джокович направи голямо шоу в София по време на благотворителния мач срещу Григор Димитров в София. След срещата сърбинът изненада диджея, като поиска да пусне любимата му песен "Луда по тебе". След като разбра, че диджеят не може да я пусне в залата, тенисистът реши да запее заедно с публиката. И го направи.

"Диджей, събуди се. Не си пускал днес "Луда по тебе“. Хайде, братко, само веднъж, за 20 секунди, за 10 секунди. Хайде, хайде. Подготвях се за тази песен три дни, не може да я нямаш. Може пък да се получи по-добре с публиката“, пошегува се Джокович.

Малко преди официалното събитие с участието на Григор Димитров и Новак Джокович, DJ Мартен Роберто даде интервю за Радио София пред Лили Големинова, в което сподели:

"Днес ще бъде наистина един страхотен празник, изпълнен с много позитивни емоции. Тук не става въпрос за съревнование, а за благотворителна кауза, подкрепяна от Григор Димитров, който помага на млади таланти в изкуството и спорта. За мен е огромна чест да бъда част от това събитие“, изрази възторга си Мартен Роберто.

DJ Мартен Роберто разкри, че е подбрал само "усмихнати“ изпълнения за събитието, и допълни: "Всички те са подчинени на това, което харесваме – фънк музиката. Ние, които се занимаваме с музика, сме големи фенове на фънка. Това не е просто стил музика, а пулсация, която можем да намерим и в рокендрола, и в соул музиката, и в диското.“

Мартен сподели и личен аспект от живота си, свързан с тениса: "Когато бях на 14 години, бях изправен пред избора да продължа с тениса или с учението. Тогава бях сериозно закъсал с учението заради тренировките. Моите родители оставиха на мен решението и аз избрах да се концентрирам върху учението, но също така започнах и с музиката. От малък мечтата ми беше да бъда радиоводещ – винаги съм искал да говоря на хората и да им пускам музика.“

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).