Часове след бурния купон с Джокович, Гришо се качи в частен самолет

Автор: Александър Антонов
Коментари (0)
11:49 / 18.09.2024
1946
Часове след бурния купон в столичен клуб с Новак Джокович, Григор Димитров се отправи към нова дестинация. Първата ни ракета пусна снимка в социалните мрежи, на която се качва в частен самолет към столицата на Германия Берлин за "Лейвър къп" този уикенд".

Българинът отлетя от летище "София" преди малко повече от час, след като снощи с Новак Джокович сътвориха грандиозно шоу в "8888 Арена". След това двамата посетиха нощно заведение в столицата и продължиха забавлението си.

Димитров ще играе на демонстративния турнир "Лейвъп къп" за втори път след 2018-а година. Тогава, във второто издание на състезанието, той бе отново в Отбора на Европа, редом именно с Джокович, с Роджър Федерер, Александър Зверев, Давид Гофен и Кайл Едмънд. Те триумфираха с отличието над Отбора на света в Чикаго под ръководството на капитана Бьорн Борг и помощникът му Томас Енквист.

Сега сънародникът ни ще си партнира със Зверев, Карлос Алкарас, Даниил Медведев, Каспер Рууд и Стефанос Циципас. Срещу тях ще са Франсиско Серундоло, Тейлър Фриц, Танаси Кокинакис, Бен Шелтън, Алехандро Табийо и Франсис Тиафо.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).