"Мач Телеграф": В момента Любо Пенев е треньорът с най-сигурен пост в Първа лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:10 / 18.09.2024
7443
Спортен всекидневник "разви" днес темата за евентуално уволнение на треньора на Локомотив Пловдив. Според "Мач Телеграф" точно до една седмица собственикът на клуба Христо Крушарски щял да реши дали да предприеме този ход или не.

Фиксиран е този срок, защото тогава в България се завръща бизнесменът, който в момента е в Южна Америка.

"С голяма доза сигурност обаче може да се каже, че Крушарски няма никакво намерение да гони Любослав Пенев и му има пълно доверие. В този момент Любо е треньорът с най-сигурен пост в Първа лига", твърди в днешния си брой вестникът, позовавайки се на свои източници от "коридорите на стадион "Локомотив".

Както е известно, черно-белите разочароваха в последните си две домакински срещи, в които записаха равенства срещу Локомотив София (1:1) и Хебър (3:3).

В момента отборът е на 6-о място във временното класиране с актив от 12 точки. Утре (19 септември) от 17,00 часа Локомотив Пловдив приема на "Лаута" тима на ЦСКА 1948.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).