Домакинов: Гърков доста се е навел на работодателя си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (168)
07:42 / 13.01.2007
2498
"Случи се това, което трябваше. Не очаквах по-различно решение и специално за мен не е изненада тази новина", сподели Николай Домакинов.

"В Ботев бях нает като футболист, а не като чистачка или някакъв измекяр, в които се опитаха да ме превърнат. За Христолов съм казал достатъчно, но пред Арбитражната комисия бях потресен от показания, нотариално заверени на старши треньора Светослав Гърков. Специалистът толкова много се е навел на своя работодател, че най-малкото не му прави чест.

Бил съм напуснал тренировъчния процес и отбора самоволно, хвърлил съм капитанската лента на лагера в Италия, след мача с Беласица съм бил казал, че повече за този отбор няма да играя. Все твърдения, от които Гърков трябва много да се срамува. Искам да благодаря на хората от БФС, които съм сигурен, че си свършиха работата по моя казус абсолютно професионално.

За месец юли не бях получавал заплата. В счетоводството се разписвах само срещу 177 лева за разговорите си по мобилния телефон. По принцип всички в Ботев се разписваме срещу заплата 1200 лева. В БФС обаче бе представен фалшифициран документ, че съм получил 1377 лева. От Ботев твърдяха, че съм се намирал в слаба форма и затова съм бил временно извън състава. Спомнете си, че в този период Христо Стоичков ме повика за контролата с Уелс, не можах да замина, защото вдигнах висока температура.

Всичко това бе забелязано с вещина от Арбитражната комисия. Вместо да работят за благото на отбора, в Ботев са си направили труда да представят 10 документа срещу мен. Но за тяхно съжаление правдата може да бъде само една. Имам предложения от Локо (Сф), Черно море, кипърски и гръцки отбори. Имало е и запитване от ЦСКА, но офертата на този етап е само до мениджъра ми Лъчезар Танев", съобщи бранителят.

Информация: Топспорт


Виж коментарите (168)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).