Доброто е заразно! Благотворителен турнир на 10 км от Пловдив

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
10:16 / 19.09.2024
1343
ФК Скутаре се присъединява към каузата "Да помогнем на Денис“. Това съобщиха от футболния клуб в социалните мрежи.

Ето какво гласи пълното изявление:

По инициатива на родители от школата на Ботев (Пловдив) и с подкрепата на Alessa и общ. Марица, организираме детски благотворителен турнир "Денис и приятели“, който ще се състои на 23-ти септември на стадиона в село Скутаре. Участниците са от набор 2017/2018 и ще премерят сили на терена, без да се генерира класиране.

Дечица от отборите на: Арда (Кърджали), Локомотив (Стара Загора), Хебър (Пазарджик), Тракия (Пловдив), Шипка Старс (Асеновград), Карлово, Раковски, Марица (Ясно Поле) и Скутаре - всички ще бъдат наградени с купи и медали, закупени с любезното съдействие на Alessa.

Желанието ни е да въвлечем повече футболни хора с големи сърца, да се борим заедно с Денис в трудната битка след претърпяната операция. Сумите за всички изследвания и бъдещи процедури са непосилни за неговото семейство.

Отправяме призив към всички - вярваме, че с общи усилия ще успеем да върнем лъчезарната усмивка на Денис и диагнозата ще остане само в един лош спомен.

Около терена ще бъдат поставени кутии за дарение, като по този начин всеки желаещ ще може да се включи в каузата.

А това е дарителската сметка: BG67STSA93000031147427, Денис Фахриев Еминов

Очакваме ви! Доброто е заразно!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 23
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).