Ще се случи ли? Отново свързаха халф на ЦСКА-София със завръщане в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:54 / 19.09.2024
1187
Ботев (Пловдив) ще отправи нова оферта към Станислав Шопов през зимата. Както е известно, от "Колежа" искаха своя юноша през лятото, но "червените" отказаха да го пуснат.

Контрактът на Шопов с "армейците" изтича през юни 2025 г. и той може да бъде привлечен срещу много ниска сума през януари. Не се и очаква младежкият национал да получи предложение за нов договор от ЦСКА.

Идеята на ръководството на "канарчетата" е Станислав Шопов да замени Джеймс Етоо, който беше продаден именно в ЦСКА. Говори се за сума в размер на около 1 млн. евро, пише "Мач Телеграф" Младокът попада в плановете на треньора Александър Томаш, но реално погледнато няма големи шансове да се пребори за титулярно място в конкуренцията на Етоо, Марселино Кареасо, Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц.

Станислав Шопов, който носи фланелката с номер 8 в ЦСКА, вече има 75 мача с червения екип, в които се отчете с 5 гола и 3 асистенции.

За родния си отбор Ботев (Пловдив) той има 45 срещи, в които се разписа веднъж, а асистенциите му са 3. Шопов бе продаден на нидерландския Хееренвеен за 250 000 евро през 2020 г.

Plovdiv24.bg припомня, че Шопов бе много близо до завръщане в родния си клуб през зимата на тази година, като трансферът бе считан за факт, но в крайна сметка талантливият халф остана при "червените".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).