ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Това ли е дъното или може и още? Локо се изложи в пети пореден домакински мач
Автор: Стойчо Генов 18:55 / 19.09.2024Коментари (4)4424
Локомотив (Пловдив) продължи ужасната си серия и не успя да спечели победа в пети пореден домакински мач, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите загубиха от ЦСКА 1948 с 0:2 в двубой от 9-ия кръг, който се игра при изключително слаб интерес на стадиона в "Лаута“.

Марио Илиевски (71) и Бирсент Карагарен (78) бяха точни за гостите, а локомотивци тотално разочароваха с действията си и не създадоха нито едно положение за гол.

Така възпитаниците на треньора Любослав Пенев останаха на седмо място във временното класиране с актив от 12 точки. В последните 5 шампионатни мача на "Лаута" те регистрираха 3 загуби и 2 равенства.

Още в 4-ата минута късметът помогна на локомотивци да не получат ранен гол в трети пореден мач. Евгений Сердюк бе изведен сам срещу вратаря, след което бе фаулиран от Сегура при опит да направи шпагат. Главният съдия Георги Давидов отсъди дузпа, но помощникът му вдигна флага за засада. Тя бе потвърдена от ВАР въпреки спорната ситуация.

В 15-ата минута Евгений Сердюк надбяга Тодор Павлов и отново остана сам срещу Кристиан Томов. Преодоля го и шутира, но не успя да уцели опразнената мрежа.

В 23-ата минута късметът отново споходи домакините. Капитанът на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов финтира последователно Тодор Павлов и Йоан Нзи, след което отправи шут с десния крак. Топката обаче се отби от лявата греда.

Десетина минути след почивката Радослав Кирилов отправи бомбен шут от границата на наказателното поле, който бе отразен от Кристиан Томов. Малко след това вратарят спаси и удар на Бирсент Карагарен.

Логичното се случи в 71-ата минута, когато ЦСКА 1948 откри резултата. Стив Фуртадо бе изведен по лявото крило и центрира в пеналта. Тодор Павлов се размина с топката и тя попадна в Марио Илиевски. Той си я спря спокойно и от 6-7 метра простреля вратаря за 0:1.

Малко след попадението Илиевски удари и греда след пробив отляво, а в 77-ата минута интригата в мача бе убита с втори гол за гостите. Вратарят Бижев изведе с дълъг пас Бирсент Карагарен. Той видя разсеяния и излязал напред вратар Кристиан Томов и с шут от воле с десния крак го прехвърли за 0:2. 

Локомотив игра в състав:

Кристиан Томов, Оливер Камдем, Тодор Павлов, Хорхе Сегура, Ангел Лясков, Йоан Нзи, Христо Иванов (82- Мартин Хайдаров), Данило Полонский (61- Ивайло Иванов), Владимир Медвед (77- Николас Пенев), Димитър Илиев (82- Кристиян Пешов), Жулиен Лами (77- Мартин Петков).

Още по темата: общо новини по темата: 234
19.09.2024
19.09.2024
19.09.2024
19.09.2024
19.09.2024
19.09.2024
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ЛПФK1926
премахни филтъра

+2
 
 
Добре че бяха свършили билетите и не можах да вляза на стадиона, така че по-малко се ядосвах как Биската ни го напраска. И двата гола на числата са от засада, а съдията е жълтур.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо: Пределът на търпението премина! Искаме Крушарски и цялото ръководство да напуснат!
Карагарен: Локо Пловдив никога не се предава, фенове и футболисти винаги са едно цяло
Любо пак шокира: Мачът беше равностоен! Създаваме ситуации, но пропускаме да отбележим
Три промени в състава на Локо, Мартин Луков е здрав, но на резервната скамейка
Томаш се събра с помощник от Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: