Карагарен: Винаги ми е тежко да играя срещу Локо! Най-красивият ми гол е срещу Ботев в "Коматево"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:24
1016
Бирсент Карагарен каза доста интересни неща за родния си клуб Локомотив Пловдив в залата за пресконференции на "Лаута". Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, нападателят бе избран за Играч на мача при победата на ЦСКА 1948 с 2:0 над "черно-белите".

"Беше тежко да играя срещу Локомотив Пловдив. Не веднъж ми се е случвало, но всеки път е така. Но сега аз защитавам други цветове и трябва да се боря за отбора, в който играя в момента. Защитавам и името си и мястото, което заемам. Затова спазвам това, което се изисква от мен и давам всичко от себе си, за да мога да играя", заяви пред журналистите Бирсент Карагарен.

"Целта е отново да се класираме за Европа и да спечелим Купата. Колкото до гола ми за 2:0 - видях, че топката ми е удобна и реших да стрелям. Не съм очаквал да вкарам, но този път се случи и успях. Дали това е най-красивият ми гол? Не! Срещу Ботев в "Коматево“ ми е най-красивият", каза още любимецът на привържениците на Локомотив Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).