Камбуров: Много мразя несправедливостта и съм морално обиден на Крушарски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:05
5826
Легендата на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров направи обширен коментар на ситуацията в любимия му клуб след ескалиралото напрежение между феновете и ръководството на "Лаута“.

"Не ми е много приятно да коментирам, защото не съм вътре в клуба. Ходя като фен на мачовете, като и този сезон гледах две домакинства на живо. Истината е, че това ръководство на Локо иска легендите да не са в клуба. Уж, защото сме правили интриги и сме разваляли обстановката. Аз много мразя несправедливостите и когато видя нещо, което според мен е недопустимо, си казвам мнението", започна Камбуров анализа си пред "Мач Телеграф".

"Крайно време е да се разбере какво е Локомотив Пловдив. На първо място това е публиката, а веднага след това сме ние – тези, които сме давали години от живота си за този клуб. Няма как тези хора, които го управляват сега, да ми казват, че са по-големи локомотивци от мен. Аз съм морално обиден. Не съм обиден, защото са ме лишили от някакви облаги, а защото морално съм засегнат. Но може би добре стана за мен, че ме изгониха навремето", допълни още голмайстор №1 в историята на Първа лига.

"Те даже се опитаха да кажат после, че не са ме гонили, а сам съм напуснал. После играх още 5 години и счупих 50-годишния голов рекорд на Петър Жеков. Ако бях останал в Локо Пд, нямаше да успея. Нямаше да издържа 5 години при това ръководство. Даже, когато се видим с Христо Крушарски по някакви благотворителни събития, му благодаря, че така се случи с мен", призна легендарният голмайстор.

"Аз мисля, че да се дават някакви крайни оценки на Любо Пенев и играчите, все още е твърде рано. Сезонът сега започва, а резултатите реално не са чак толкова трагични. Когато аз бях в отбора, имаше и по-тежки периоди включително и такива, в които бяхме в долната половина на класирането. Случва се. Лошото е, че клуб като Локомотив трябва да се управлява от хора с много пари. Когато ги нямаш тези пари и не инвестираш достатъчно, се стига до положение като сегашното".

"А и лошото е, че се случва така, че тъкмо когато направим отбор, веднага продаваме най-добрите играчи и всичко почва отначало. Сега на Любо Пенев са му взели едно-две момчета и още не могат да ги картотекират. При това положение всичко, което става в момента, е съвсем нормално и аз никак не съм учуден, от резултатите. Нищо изненадващо няма“, завърши анализа си Мартин Камбуров.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).