Втора поредна победа над "Левски" за седмица гони "Марица" днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:00 / 04.02.2011
845
Волейболните вицешампионки от "Марица" (Пловдив) гонят днес втора поредна победа над "Левски Волей" в рамките на по-малко от седмица, но този път в първия кръг от пролетния дял на първенството в елита при жените.

Точно преди 5 дни жълто-сините фурии от Пловдив прегазиха с 3:0 сините в полуфиналите от турнира за националната купа на България. Тогава мачът в столичната зала "Христо Ботев" завърши с изразителен успех за пловдивчанки - в отделните геймове с 25:16, 25:18 и 25:16.

Сега маричанки в шампионатния мач срещу "Левски Волей" са силно мотивирани отново да разкрият високата си класа. За нея достатъчно добре говори голямата разлика в точките и в трите гейма и скромният актив, който успяха да запишат левскарките в двубоя между двата тима за купата на страната.
Както в мача за купата, така и днес, наставникът на "Марица" Иван Петков най-вероятно ще пусне в игра някои и от резервите си в хода на срещата, за да им даде шанс за изява.
В състава на "Левски Волей" като титулярки пак ще играят две бивши възпитанички на ,"Марица" - крайната нападателка Калина Манева и либерото Кристин Колчагова.

Днешната среща е в столичната зала "Сиконко" от 14 часа.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).